21 MEI 2019

Dag van de bouw 15 juni

nhow Amsterdam Rai

Het nhow Amsterdam RAI met 650 kamers wordt het grootste nieuwbouw hotel van de Benelux.

Het gebouw zal niet alleen toegankelijk zijn voor hotelbezoekers, op de begane grond en de bovenste verdieping (24ste) zullen horecagelegenheden komen voor iedereen.

Het baanbrekende ontwerp van 91 meter hoog met de drie karakteristieke gedraaide driehoekige volumes is afgeleid van de ooit zo typerende driehoekige reclamezuil ‘Het Signaal’ op het Europaplein.

Bezoektijden: 10:00 – 16:00
Opleverdatum: Eind 2019

Routebeschrijving:


Per auto en motor

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Tijdens grote evenementen adviseren wij zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Vanuit de richting Rotterdam/ Den Haag
Via de A4 richting Amsterdam, voorbij Schiphol Airport. Na ongeveer 10 km neem de afslag 9. Bij de stoplichten ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Vanuit de richting Utrecht/ Amersfoort
Volg de borden A10 Den Haag en neem de afslag 9. Bij de stoplichten aangekomen, ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Per trein
De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Per metro of bus
Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar RAI Amsterdam (station Europaplein) en stopt voor de RAI.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).

Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

naar archief ...