Tecco Maintenance

Service en Onderhoud
U kunt bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten voor uw complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie. Ons Service- en Onderhoudsteam is zeer goed opgeleid en staat 24 uur per dag voor u klaar. Wij kunnen uw installatie ook aanluiten op ons Gebouwbeheersysteem (GBS), zodat wij uw installatie kunnen monitoren en storingsmeldingen automatisch bij ons binnenkomen. Ook voor specifieke inspecties en keuringen kunt u bij ons terecht. Denk aan: EBI-rapporten, periodieke en onderhoudinspecties en NEN 3140 inspecties.

Storingsdienst Zakelijk en Collectieve CV-installaties
Bel 046 - 475 25 85 wanneer u problemen ondervindt met uw zakelijke of collectieve installatie. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en zullen de storing zo spoedig mogelijk verhelpen.

Storingsdienst Particulier
Kijk eerst of u zelf de storing kunt verhelpen. Mocht dat niet lukken, bel dan alsnog met 046 - 475 25 85 om uw storing door te geven. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.

Meer weten?
Hebt u interesse in een service- en onderhoudscontract, centrale monitoring via het GBS of specifieke inspecties? Wij komen graag bij u langs voor het maken van een passende aanbieding. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@teccomaintenance.nl

Duurzame technieken
Tecco Maintenance is gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van duurzame technieken. Wanneer wij een pand verduurzamen worden duurzame technieken geïntegreerd in het totaalconcept. Dat levert u niet alleen een groen imago maar ook een forse reductie in exploitatiekosten op.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@teccomaintenance.nl.