Loodgieterswerk

Loodgieter, een oud ambacht?
Het repareren van een lekkende kraan of het aanleggen van een nieuwe riolering? Het aanleggen van gas- en waterleidingen of het inrichten van een moderne badkamer? Tecco beheerst alle facetten van het oude ambacht loodgieter, dat ook in onze huidige en moderne samenleving nog steeds onmisbaar is.

Riolering, hemelwaterafvoer en grijswatersystemen
Elke riolering moet goed werken en waterdicht zijn. Tecco voorziet u graag van een gedegen advies met oog voor de actuele eisen en het milieu.
Onze oplossing: een infiltratiesysteem dat overtollig regenwater opslaat en vervolgens geleidelijk afgeeft aan de ondergrond. Het regenwater komt via speciale afvoerleidingen in een zogenaamde infiltratiekrat die het na buffering infiltreert in de grond. Tecco maakt altijd eerst een capaciteitsberekening van de benodigde kratten. Uiteraard dragen wij naast de uitvoering ook zorg voor de levering van alle benodigde materialen, van infiltratiekratten tot grijswatersysteem.

Waterleidingen
Van het ontwerp van een waterleidinginstallatie in een woonhuis tot en met een complete industriële waterleidinginstallaties: u kunt bij Tecco terecht. Alles uiteraard volgens de laatst geldende voorschriften.
Indien gewenst verzorgen wij ook de schuine projectietekeningen voor het verkrijgen van een goedgekeurd waterleidingsysteem en helpen wij u met uw aanvraag bij uw nutsbedrijf.
Natuurlijk levert Tecco ook eenvoudige waterleidingsystemen die makkelijk te installeren zijn en niet te vergeten de traditionele koperen waterleidingsystemen.

Gasleidingen
Het aanleggen van gasleidingen vraagt om vakmanschap! Een lekkage ten gevolge van een verkeerde installatie kan leiden tot gevaarlijke situaties. Tecco werkt volgens de richtlijnen. Al naar gelang de wensen van u als klant zorgen wij voor het maken van een ontwerp en werktekening tot en met het leveren van de benodigde materialen en natuurlijk de installatie.