Luchtbehandeling

Gemiddeld brengen we meer dan 80% van een dag door in een binnenklimaat. Wij hoeven u dan ook niet te zeggen hoe belangrijk een comfortabel binnenklimaat is voor ons welzijn, zowel thuis als op het werk.

Tecco staat bekend als leverancier van hoogwaardige producten in de luchtbehandeling, of het nu om verwarmen of koelen gaat. Onze dienstverlening is maatwerk, afgestemd op uw situatie en wensen. Daarbij houden we rekening met de actuele eisen. Zo houden we bij nieuwbouw rekening met de geldende normen. Deze zijn naar aanleiding van de ingrijpende klimaatsveranderingen gewijzigd. Denk maar aan de Energie Prestatie Norm. Om aan deze norm te voldoen, is een Warmte-Terug-Win-installatie (WTW) geschikt.

Energie besparen met WTW!
Een goede ventilatie zorgt voor frisse, gezonde lucht, maar onttrekt ook warmte aan een gebouw. Een WTW-installatie zorgt voor een effectieve ventilatie terwijl de lucht die hiervoor in de plaats komt, verwarmd of gekoeld wordt door de uitgeblazen lucht. Een rendement van meer dan 90% is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen draagt Tecco zorg voor het ontwerp van de installatie, de werktekeningen en de levering van de benodigde installatiecomponenten.

Koeling
Airconditioning is nauwelijks nog weg te denken uit onze samenleving. Moderne architectuur met veel glas en platte daken enerzijds en de uitstekende isolatie van gebouwen anderzijds, vereist een goede klimaatbeheersing, ook in woningen. Moderne airconditioners kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en filteren. De systemen zijn breed toepasbaar en stijlvol in een interieur te integreren. Dankzij geavanceerde filtersystemen wordt de lucht zeer effectief gereinigd. Tecco adviseert u graag over de voor u beste oplossing.