17 MEI 2017

Personeel gezocht

Tecco is een allround installatiebedrijf, voornamelijk actief in de utiliteitsbouw. De afgelopen maanden hebben wij een aantal nieuwe, grote en uitdagende opdrachten binnengehaald. Die willen we succesvol uitvoeren. Niet goed, maar uitstekend. Daar hebben we versterking voor nodig. Misschien iets voor jou?

Wat is onze visie?
Tecco staat voor coöperatief werken: samen met je collega’s, maar zeker ook samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij doen wat we beloven en liefst een beetje meer dan dat. Duurzaam en deskundig.

Wat houdt het werk in?
Samen met je collega-monteurs bouw je de installaties waarvoor onze klant Tecco heeft ingehuurd. Maar jij geeft ook leiding aan je collega’s. Jij zorgt er voor dat zij hun werk zo goed mogelijk en met plezier kunnen doen, tot volle tevredenheid van onze klant. Jij zorgt voor een efficiënte en effectieve uren- en werkplanning van jouw team. Van verloren uren krijg je maagpijn. Je let op de kosten alsof alles uit je eigen beurs wordt betaald. Jij bent verantwoordelijk voor de voortgang en uitvoering van het project. Je kijkt vooruit, ziet knelpunten aankomen en grijpt op tijd en doeltreffend in. Misschien wel het belangrijkste: jij bent ons visitekaartje. Namens Tecco praat je met onze klant, maar ook met werkvoorbereiders, leveranciers en montagebedrijven.

Wat vragen we nog meer?
Uiteraard beschik je over de juiste opleiding en heb je de nodige ervaring. Maar wij vragen meer. Bij ons heeft niemand een ‘9-tot-5-mentaliteit’. Jij vindt het dus ook niet erg als er een paar uurtjes bij moeten. Je vindt het ook niet erg als je voor je werk een paar dagen van huis moet. Je ligt er niet wakker van als er flink wat druk op de ketel staat. Je hebt aan een paar woorden genoeg om je collega’s aan te sturen en om onze klant te informeren over de voortgang.

Wat krijg je van ons?
Wij vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Niet alleen financieel, maar zeker ook qua arbeidsomstandigheden. Wij werken met zijn allen aan een uitstekend product, maar daarbij lachen we ook veel. Een goede sfeer is volgens ons de basis voor succes.

Hoe nu verder?
Stuur je sollicitatiebrief met c.v. naar Tecco Group, t.a.v. de heer M Diederen, Kleine Breinder 2, 6365 ET Schinnen of via e-mail naar info@teccogroup.nl. Toch nog vragen? Bel ons even: 046 – 475 25 85

naar archief ...