15 MAART 2022

Samenwerking Linthorst Techniek

Om onze groei te ondersteunen en onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen gaat 𝐓𝐞𝐜𝐜𝐨 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐋𝐢𝐧𝐭𝐡𝐨𝐫𝐬𝐭.

Linthorst is totaalinstallateur gevestigd in Apeldoorn (€60mln omzet /450 fte). Linthorst investeert veel in innovatieve producten en heeft een eigen warmteleveringsbedrijf Wij Maken Energie.

𝐌𝐚𝐫𝐜𝐨 𝐃𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧: “Wij werken landelijk en hebben met onze vestiging in Schinnen (Limburg) een logistieke achterstand. Door de samenwerking met Linthorst kunnen wij onze technisch beheer organisatie verbeteren, waaronder het verbeteren van een landelijk dekkende service.”

𝐆𝐢𝐣𝐬 𝐋𝐢𝐧𝐭𝐡𝐨𝐫𝐬𝐭: “Wij investeren veel in innovatieve producten, waaronder onze gepatenteerde warmtepomp techniek met de hoogste rendementen beschikbaar in Nederland. Door de samenwerking met Tecco krijgen wij de mogelijkheid om onze innovatie nog breder in te zetten”.

𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧 𝐃𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧: “Wij hebben Linthorst zelf benaderd. Belangrijkste voorwaarde was het goede gevoel bij het bedrijf en de mensen. Het is een familiebedrijf dat vergelijkbaar als ons de klant en medewerker voorop plaatst”.  

Voor Tecco verandert er eigenlijk niet zo heel erg veel, behalve dat wij een partner hebben die ons kan helpen indien nodig.
Op naar een fijne samenwerking!

Namens Marco en Martin Diederen

naar overzicht ...